SEGRE

ESNOTICIA

La Manreana de Juneda ja acull seixanta temporers amb coronavirus

Hi ha trenta-tres persones més al Rambla, de les quals tres estan infectades || La falta d'espai obliga Salut a reobrir avui el Nastasi

Imatge d’una de les vuitanta habitacions de l’hotel Nastasi, que reobrirà després d’un mes.

Imatge d’una de les vuitanta habitacions de l’hotel Nastasi, que reobrirà després d’un mes.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un total de noranta-tres persones, la majoria temporers, estan allotjades en règim d’aïllament a l’hotel Rambla de Lleida ciutat i la casa de colònies la Manreana de Juneda, segons les dades de Salut d’ahir al matí.

A la Manreana hi ha seixanta temporers aïllats amb el SARS-CoV-2, trenta més que fa tan sols quatre dies. Per la seua banda, el Rambla acull trenta-tres persones, de les quals tres són positives de Covid-19 i la resta ha estat en contacte estret amb contagiats i han de mantenir-se en quarantena. La majoria són temporers, mentre que també hi ha veïns que no poden fer la quarantena correctament als seus domicilis. El departament va explicar que setanta-una persones ja han rebut l’alta després d’estar- al Rambla.

Personal d’Atenció Primària assistirà les persones que s’estiguin a l’hotel Nastasi

Salut necessita més espai perquè temporers i altres afectats puguin fer correctament la quarantena i preveu traslladar avui mateix alguns d’ells a l’hotel Nastasi, que té 80 habitacions. Aquest equipament ja va ser utilitzat per Salut durant l’abril i maig per a pacients amb Covinya que havien millorat després de ser hospitalitzats, per la qual cosa un mes després torna a servir com a centre sanitari.

Des del departament van explicar que “l’hotel està correctament sectoritzat per acollir tant persones que siguin contactes estrets com altres que tinguin el coronavirus i no poden estar-se al seu domicili habitual”.

Aquest equipament es posa en marxa juntament amb la col·laboració del consell comarcal del Segrià, que gestionarà els serveis. Per la seua banda, el CatSalut finança l’hotel i Atenció Primària s’encarrega del servei sanitari.

tracking