SEGRE

HORTA URBANISME

Les queixes pels sots als camins de l'Horta obliguen a avançar-ne la reparació

Un tractor en un camí ple de sots a Vallcalent.

Un tractor en un camí ple de sots a Vallcalent.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La comissió de l’Horta de la Federació de Veïns es va mostrar ahir “preocupada” pel mal estat en què es troben alguns camins de l’Horta, “on circulen remolcs, furgonetes i camions que transporten fruita, amb el conseqüent perill de fer malbé la mercaderia o els vehicles”. El president de la comissió, Francesc Montardit, va afegir també que “està augmentant el desplaçament de persones per l’Horta, amb el perill que es produeixi algun accident pel mal estat d’aquests camins i les vegetacions que envaeixen la calçada”.

Va explicar que les previsions de la Paeria eren iniciar les reparacions de l’asfalt a partir de la segona quinzena d’aquest mes de juliol. “Ho considerem massa tard, per la qual cosa després de traslladar la nostra disconformitat a la regidoria de l’Horta, ens han comunicat que avançaran l’inici de les reparacions al 6 de juliol, per la qual cosa agraïm la bona voluntat mostrada”, va indicar. Montardit va destacar que “des de la comissió de l’Horta sempre hem considerat que el manteniment i renovació de la xarxa de camins ha de ser prioritari”.

Per la seua part, la presidenta del Camí de la Mariola, Marina Pifarré, va denunciar que “fa un any que esperem que millorin els camins” i va criticar que “el govern municipal no tingui cap mirament cap a les explotacions agràries”.

tracking