SEGRE

TRÀNSIT SINISTRALITAT

Mor un veí de Lleida al tenir un accident de moto a Ulldecona

El sinistre es va produir divendres a la nit a l'AP-7 en una col·lisió amb un turisme || Nou sinistre a l'A-2 al xocar dos camions i un dels vehicles perd la càrrega

Dos camions van col·lidir a l’autovia a Lleida divendres a la nit.

Dos camions van col·lidir a l’autovia a Lleida divendres a la nit.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un motorista de Lleida va morir divendres a la nit al tenir un accident a l’AP-7 al terme municipal d’Ulldecona, a la comarca del Montsià. Segons va informar ahir el Servei Català de Trànsit, l’accident mortal es va produir al punt quilomètric 340 d’aquesta via en sentit nord a les 23.03 hores. Per causes que es desconeixen i encara s’estan investigant, es va produir una col·lisió entre una motocicleta i un turisme. Com a conseqüència del xoc, el conductor d’una moto, R.S.L., de 46 anys i veí de la capital del Segrià, va perdre la vida. Fins al lloc de l’accident es van desplaçar set patrulles dels Mossos d’Esquadra, quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i dos unitats del SEM. L’autopista va tenir afectació en la circulació fins a les 4.30 hores de la matinada, quan va quedar totalment normalitzada. Es dóna la circumstància que divendres a la nit també va morir un altre motorista, veí de la Garriga, en una sortida de via a les Franqueses del Vallès, a la comarca del Vallès Oriental.

Per una altra banda, la nit de divendres, cap a les 23 hores, es va produir una col·lisió entre dos camions a l’autovia al terme municipal de Lleida, poc abans d’arribar a la sortida de Torrefarrera. A causa de la col·lisió, un dels camions va perdre la càrrega que portava, oli alimentari, per la qual cosa la via va registrar algunes retencions fins que es va poder finalitzar la neteja de la calçada.

Trànsit reprèn les sessions per incrementar la seguretat dels motoristes a la carretera

Cap dels conductors va resultar ferit. És el tercer accident de camions a l’autovia A-2 aquesta setmana.

L’accident va tenir lloc en el quilòmetre 152 d’aquesta via en direcció a Lleida, quan, per causes que es desconeixen, el vehicle va tenir una sortida de via i va bolcar. El conductor va ser evacuat pel SEM en estat greu a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

D’altra banda, dos persones van resultar ferides lleus en un altre accident que va tenir lloc a la Vall de Boí, a la carretera L-500. Segons els serveis d’emergències, l’avís es va rebre a les 16.30 hores, després que el turisme tingués una sortida de via i xoqués contra un arbre. Els dos ocupants van ser evacuats en estat lleu. També es va produir un altre accident de caràcter lleu a Llavorsí, a la carretera C-13, on un vehicle va registrar una sortida de via.

D’una altra banda, Trànsit i l’Associació Nacional d’Empreses del Sector de les Dos Rodes han reprès la sisena edició del programa Formació 3.0 dirigit a motoristes, amb una sessió prevista els pròxims 11 i 12 de juliol a la Llosa del Cavall.

Ferit al bolcar amb el vehicle a la C-12 a Corbins El conductor d’un vehicle es va fer ahir ferides de caràcter greu en una sortida de via a la carretera C-12 al terme municipal de Corbins. Els serveis d’emergències van rebre l’avís a les 5.30 hores i fins al lloc es van desplaçar tres dotacions dels Bombers, així com patrulles dels Mossos d’Esquadra i unitats del SEM.

tracking