SEGRE

Els comerciants de Lleida, abocats a “tornar a tancar”

Esperen que la mesura “no es prolongui”

Imatge d’alguns dels lleidatans que van omplir ahir l’Eix Comercial.

Imatge d’alguns dels lleidatans que van omplir ahir l’Eix Comercial.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Federació de Comerç de Lleida (Fecom) va alertar ahir que el confinament a la comarca del Segrià arriba quan molts treballadors ja s’havien reincorporat a la feina després d’haver estat en un expedient regular temporal d’ocupació (ERTO). “Ara hem de tornar a tancar, la veritat és que això és molt dolent per al comerç”, va dir la presidenta de l’entitat, Maria Rosa Eritja.

Va assegurar que el comerç de la ciutat ha rebut “amb resignació” el confinament, una decisió que “no podria ser més perjudicial per a nosaltres”. Eritja va posar com a exemple que dissabte passat ja es va notar l’anunci del confinament. “El matí va ser totalment diferent de la tarda, es van buidar els carrers i per tenir més despeses i no vendre, no cal obrir”, va sentenciar la presidenta de la Fecom.

Malgrat els mals auguris, Eritja confia que el confinament no s’allargui més de quinze dies perquè els comerciants disposin “de mig estiu per poder treure tots els estocs que acaben de rebre”. Va recordar que “ja vam perdre tots els estocs i productes de la temporada d’hivern i primavera i ara no podem permetre’ns un tancament així com així, és un cop demolidor per a nosaltres”, va concloure la presidenta de la Fecom.

tracking