SEGRE

PSC i comuns critiquen el Govern per la seua gestió de la pandèmia al Segrià

Imatges dels controls a Lleida, Alfarràs, Els Alamús, Massalcoreig, Soses i Vilanova de la Barca

Controls de confinament a les carreteres del SegriàSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La gestió de la pandèmia del coronavirus i el confinament del Segrià per part del Govern de la Generalitat van generar ahir crítiques entre l’oposició i un sindicat. El grup parlamentari del PSC va considerar ahir que ha arribat “tard” a la gestió del rebrot al Segrià i li va retreure “la falta de coordinació” amb els ajuntaments i el govern aragonès. També va demanar que s’obrissin tots els CAP del Segrià i una gestió transparent.

Per la seua part, la líder de Catalunya En Comú Podem, Jéssica Albiach, va recriminar al Govern que la decisió de confinar el Segrià va ser “unilateral” i va assegurar que ningú no entén per què no es va decretar divendres. També va lamentar “la falta de directrius clares”. Més contundent es va mostrar el sindicat Csif, que va reclamar que el Segrià torni a la fase 2 de desconfinament i va denunciar que hi ha “un descontrol monumental” al no haver-hi un protocol d’actuació. A nivell provincial, la federació del PSC de Lleida va anunciar ahir la creació d’un comitè de crisi per analitzar el confinament, alhora que va criticar la “incompetència de la Generalitat”.

Al seu torn, el grup municipal del PSC va criticar que Pueyo rebutgés la creació d’un comitè de crisi “amb partits, empreses, entitats i societat civil per seguir el confinament”. Pueyo va justificar la seua negativa al·legant que “l’ajuntament funciona” i va recordar que “des del març es fan reunions de portaveus diàries i el cap de l’oposició del PSC (Fèlix Larrosa) no ha assistit a cap”. Larrosa va respondre que “no hi assisteixo perquè no sóc portaveu” i va subratllar que “l’alcalde no ha assistit ni a un 10% de les juntes de portaveus durant la pandèmia”, recordant que és l’alcalde qui les presideix, segons el cartipàs, i el va acusar de “faltar a la veritat”.

tracking