SEGRE

ESNOTICIA

Larrosa veu desaparegut el govern municipal

Insisteix en la seua proposta de crear un comitè de crisi amb diferents agents de la ciutat i exigeix demanar ajuda a l'Exèrcit i les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat

Fèlix Larrosa, ahir durant la roda de premsa a la plaça Cervantes.

Fèlix Larrosa, ahir durant la roda de premsa a la plaça Cervantes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El cap de l’oposició i líder del grup municipal del PSC, Fèlix Larrosa, va acusar ahir el govern de la Paeria d’haver abandonat el barri del Centre Històric durant la pandèmia i d’haver desaparegut des que es va decretar el confinament perimetral del Segrià. En una roda de premsa a la plaça Cervantes, “una de les principals portes al Centre Històric”, Larrosa va assegurar que tant veïns com plataformes i organitzacions veïnals “se senten abandonats” i va recriminar a l’ajuntament la falta de mesures per fer front a la situació actual. “Des que es va decretar el confinament de la comarca no sabem res del govern municipal”, va dir Larrosa, que va afegir que “vam fer la proposta de crear un comitè de crisi amb tots els agents de la ciutat per discutir i prendre solucions que va ser rebutjada”.

En aquest sentit, el líder de l’oposició va assegurar que quan el govern de la Paeria diu que no té competències en matèria de salut “s’obliden que sí que tenen tota la responsabilitat, i aquesta passa per exigir a la Generalitat que actuï”. Així mateix, Larrosa va lamentar la poca transparència quant a les mesures de Salut per fer la traçabilitat dels contagis, “un principi bàsic adoptat en totes les democràcies europees”, de forma que va exigir que es demani ajuda a l’Exèrcit per desinfectar i mantenir la qualitat dels espais públics, així com de “les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat per fer complir les normes de funcionament social a la ciutat”.

A més a més, Larrosa va demanar un pla de suport immediat a l’empresa lleidatana i a l’economia local i també un pla de mesures urgents per tirar endavant la imatge i l’economia de Lleida. “Fa anys que diem que Lleida és la segona capital de Catalunya”, va remarcar Larrosa.

tracking