SEGRE

Confusió i malestar en el sector esportiu pel nou confinament

A l’espera del que dicti avui el Procicat, només es permeten les estades infantils

Usuaris del Sícoris, ahir al gimnàs del club on es limita l’aforament al 50 per cent.

Usuaris del Sícoris, ahir al gimnàs del club on es limita l’aforament al 50 per cent.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Activitats esportives a l’aire lliure amb el grup de convivència i casals esportius de nens permesos. Aquesta va ser la norma genèrica referida a l’esport que la Generalitat va exposar ahir al decretar el confinament domiciliari de Lleida i set municipis més del Baix Segre –decisió que ha de ser validada per un jutge– que entrava en vigor la passada mitjanit. Per això la confusió i el malestar van ser notoris en el sector esportiu a l’espera que avui el Procicat concreti més què es pot i què no es pot fer respecte a l’activitat esportiva. És a dir, poden fer-se estades de nens com fins ara per exemple en clubs socials i, en canvi, a la tarda haver de tancar les instal·lacions?

Són algunes de les moltes preguntes que ahir es feien representants de diversos sectors de l’esport lleidatà afectats per aquesta tornada a una fase semblant a la que va tenir Barcelona de 0,5 i un nou confinament, el tercer després del que va patir al març com la resta de l’Estat quan es va decretar l’estat d’alarma i el perimetral decretat el passat 4 de juliol. Hi ha també incongruències. Les estades no podran utilitzar les piscines i els monitors hauran de ser tots del Segrià. Alguns clubs com el Sícoris i el CT Lleida van comunicar que mantenen les seues estades, sense servei de menjador, però suspenen a partir d’avui la resta d’activitats.

Gimnasos com el Trèvol també tancaran des d’avui, mesura que ja va prendre l’Ekke fa uns dies. Esports de la Paeria estava a l’espera del que digui avui el Procicat.

tracking