SEGRE

La Paeria finalitza la compra de la comissaria de Sant Martí de Lleida

La compra és per un import de 172.000 euros i per una finca de 1.372 metres quadrats que està qualificada de zona verda

Vista de l’exterior de l’antiga comissaria a la cantonada dels carrers Camp de Mart i Sant Martí.

Vista de l’exterior de l’antiga comissaria a la cantonada dels carrers Camp de Mart i Sant Martí.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'alcalde de Lleida Miquel Pueyo ha signat aquest matí l'escriptura de compravenda de la parcel·la de l'antiga comissaria de la Policia Nacional situada al carrer Sant Martí, al Centre Històric de Lleida, tal i com va publicar SEGRE el novembre del 2019.

L'espai, que fins ara era propietat de l'Estat, està qualificat de zona verda al planejament urbanístic i compta amb una superfície de 1.372 metres quadrats, amb un total de 2.059 m² construïts en un únic edifici. El preu de l'adquisició és de 171.778,44 euros.

L’antiga comissaria de Sant Martí va acollir durant diversos anys els tràmits del DNI, servei que va deixar de prestar el 2009. El ministeri de l’Interior la va tancar definitivament l’octubre del 2011 i entre finals del 2015 i principis del 2016 va ser okupada durant uns mesos per un grup de joves.

Pueyo, acompanyat del primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, ha destacat que es tracta d'una operació patrimonial molt important, ja que permet a l'Ajuntament "disposar d'un gran espai públic en un carrer que està en ple procés de transformació i millora urbanística". Els usos que acollirà aquesta parcel·la es definiran en el futur.

tracking