SEGRE

La Paeria licita un servei de control de plagues a la via pública i espais municipals de Lleida

Per un periode de dos anys prorrogable i per un import de 60.500 euros anuals

Imatge d’arxiu de la façana de la Paeria

Imatge d’arxiu de la façana de la PaeriaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Ajuntament de Lleida ha tret a licitació un servei de control de plagues a la via pública i en espais municipals de la ciutat amb l’objectiu de mantenir les poblacions de rosegadors i insectes reptants (paneroles) controlades, evitar la seva proliferació i, també, els inconvenients que aquesta circumstància pot ocasionar als ciutadans i ciutadanes. Una feina de control que la Paeria realitza durant la resta de l'any.

Amb aquest nou contracte s'hi afegeix el control preventiu d'aquests insectes reptants, com les tasques preventives a la xarxa de sanejament de tota la ciutat, així com l’atenció a les incidències que es puguin detectar. El contracte es realitzarà per dos anys més la possibilitat de dos anys de pròrroga, per un import de 60.500 euros anuals.

El primer tinent d’alcalde i regidor d’urbanisme, Toni Postius, és conscient de la problemàtica que suposa la presència de rosegadors i plagues de paneroles. Així mateix, Postius insta als propietaris de solars, locals, indústries, botigues o altres propietats privades a prendre les mesures correctores adients per evitar la instal·lació i proliferació de rosegadors, ja que des de l’Ajuntament s’actua únicament a la via pública.

tracking