SEGRE

La demarcació de Lleida suma 8 morts i 256 nous contagis

El total de casos de Covid ascendeix a 7545, mentre que la xifra de víctimes mortals puja fins als 259

L’entrada d’ambulàncies a la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova.

L’entrada d’ambulàncies a la unitat d’Urgències de l’hospital Arnau de Vilanova.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha comunicat aquest divendres 8 noves morts per coronavirus a la demarcació de Lleida, totes registrades al pla de Lleida, xifra que suposa un dels augments més grans de víctimes que s'han registrat en les darreres setmanes.

Les dades de contagis són de 256 nous casos a la demarcació de Lleida en el balanç que fa referència a dades de dijous, una xifra que baixa respecte la d'ahir, que era de 419, però encara supera de llarg els augments a la baixa dels darrers dies. 

D'aquests 256 nous contagis testats, 252 corresponen a les comarques del pla de Lleida, mentre les de muntanya en sumen 4 i es queden amb 541 casos positius.

D'aquests 256 nous positius de la demarcació de Lleida, 197 corresponen a casos detectats al Segrià, mentre la comarca de la Noguera, afectada per les noves restriccions, en té 27 de nous. Respecte al Segrià, la gran majoria dels nous contagis corresponen a casos detectats a Lleida ciutat, amb 117 nous casos, mentre que hi ha augments importants en poblacions com Alcarràs, amb 29 nous casos, o Almacelles i Aitona, amb 8 cadascuna. 

En total, la demarcació acumula 7545 casos de Covid-19 confirmats amb test, segons les dades del departament, mentre el Segrià n'acumula 4815 i la Noguera 527. La xifra de defuncions puja fins a les 259 víctimes mortals. La xifra d'altes es manté en 1.522.

tracking