SEGRE

Successos

Detingut un jove per temptativa d'homicidi després de ferir-ne un altre amb un ganivet durant una baralla a Lleida

La víctima va ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir dissabte un veí de Lleida de 25 anys com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi dolós en grau de temptativa i lesions. La Urbana va rebre a les 18.35 hores una trucada avisant d'una baralla tumultuària amb objectes i pals que estava tenint lloc al barri de la Mariola. En arribar, els agents van localitzar dos joves, un al Passeig de Ronda i l'altre al carrer Mariola. Un dels quals va explicar que es trobava en un parc amb la seva parella i que un noi se li havia apropat amb un ganivet de grans dimensions i li havia intentat clavar diverses vegades. Tot i haver pogut esquivar l'atac, va acabar rebent un tall al cap, segons va indicar. Davant la denúncia, el suposat agressor va ser detingut pels agents.

La víctima, també de 25 anys i veïna de Lleida, va ser traslladada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova. Així mateix, l'arrestat també va ser traslladat al mateix centre hospitalari ja que presentava diverses contusions.

La Urbana deté un home per intentar robar un telèfon mòbil amenaçant la víctima amb un tornavís

D'altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir dissabte un veí de Lleida de 22 anys com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Arran d'un avís d'un veí, poc abans de les tres de la tarda, una patrulla del cos va acudir al carrer Enginyer Antoni Llobet. En arribar al lloc, els agents va trobar dos operaris d'una obra que retenien un home el qual, suposadament havia intentat robar un telèfon mòbil a un ciutadà.

La víctima va explicar als agents que estava parlant amb el telèfon quan de sobte va notar una forta empenta pel darrera i va caure al terra, moment en què l'assaltant l'hauria amenaçat amb un tornavís de grans dimensions per tal que li donés l'aparell. Davant els fets, el presumpte lladre va ser detingut per la Urbana.

tracking