SEGRE

SANITAT EQUIPAMENTS

L'ampliació de la clínica Perpetu Socors, a punt el setembre del 2021

|

L’estat actual de l’ampliació de la clínica Perpetu Socors.

L’estat actual de l’ampliació de la clínica Perpetu Socors.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La nova clínica Perpetu Socors pren forma. L’empresa encarregada de les obres d’ampliació del centre sanitari ja ha instal·lat tota l’estructura del nou immoble annex, i ara està procedint a aixecar les parets exteriors i interiors.

Aquest edifici es construeix al solar d’una antiga residència geriàtrica al carrer Bisbe Messeguer que la companyia Asisa, titular de la clínica, va adquirir fa uns anys. Els treballs van començar a començaments de l’octubre de l’any passat.

Fonts del centre sanitari, que forma part del grup hospitalari HLA, van indicar que la previsió és que tota l’estructura estigui completada cap al mes de setembre. A partir de llavors, començarà l’adequació de les dependències interiors i la instal·lació dels diferents serveis, amb la previsió que les obres puguin estar acabades cap al setembre del 2021.

Aquesta ampliació permetrà que diverses unitats del centre comptin amb més espai i equipament. Així doncs, Urgències triplicarà la superfície, i els quiròfans passaran de tres a quatre, el més petit dels quals serà més gran que els que hi ha actualment.

Les sales de part també passaran d’una a dos, s’habilitarà una sala d’hemodinàmica i hi haurà una dotzena més consultes externes, que se sumaran a la trentena de les que ara disposa. La sala de radiologia també comptarà amb més espai. La inversió en tota aquesta actuació s’aproxima als set milions d’euros.

Així mateix, més endavant està previst unir també a la clínica Perpetu Socors l’actual edifici del Policlínic I al carrer Alcalde Sol, també annex. D’aquesta manera, la Perpetu Socors comptarà amb uns nou mil metres quadrats, davant els cinc mil actuals.

tracking