SEGRE

SUCCESSOS SEGURETAT

Intenta apunyalar un veí en una batalla campal a la Mariola

Va atacar la víctima amb un ganivet de grans dimensions i el va ferir al cap || Altres persones van agredir l'atacant abans que fos arrestat

Zona en la qual es va produir l’intent d’homicidi al barri de la Mariola.

Zona en la qual es va produir l’intent d’homicidi al barri de la Mariola.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana va detenir dissabte passat un home acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa per intentar apunyalar nombroses vegades un altre al barri de la Mariola. Els fets van tenir lloc cap a les 18.30 hores quan la policia local va rebre un avís que s’estava formant una batalla campal amb objectes i pals contundents entre els carrers Júpiter i Venus. Fins al lloc es van desplaçar diverses patrulles de la Urbana i una vegada allà, mentre intentaven recollir informació, un jove de 25 anys va explicar als agents que un altre noi li havia intentat clavar nombroses punyalades amb un ganivet de grans dimensions mentre era al parc amb la seua parella i, encara que havia aconseguit esquivar-lo, un d’aquests atacs l’havia ferit al cap. Davant d’aquests fets diversos veïns van acudir a ajudar la víctima i van provocar que fugís l’agressor. Després d’un dispositiu de recerca i gràcies a la descripció dels testimonis, la Urbana va trobar el sospitós, un altre jove de 25 anys, i va procedir a la seua detenció, acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i lesions. Tant la víctima, per la ferida al cap, com el detingut, que presentava diverses contusions, van ser traslladats pels serveis sanitaris a l’hospital Arnau de Vilanova perquè els tractessin les lesions.

D’altra banda, la Policia Local va detenir el mateix dissabte un altre home per intentar robar el telèfon mòbil a un altre a punta de tornavís al carrer Enginyer Antoni Llobet, al barri de la Bordeta. Segons la Urbana, els fets van tenir lloc cap a les tres de la tarda quan va rebre un avís d’un possible robatori amb violència amb arma blanca en aquest carrer.

Ràpidament una patrulla policial es va desplaçar fins al lloc i va comprovar que dos operaris d’una obra que està en construcció a la zona estaven retenint el suposat lladre. Així mateix, també hi havia la víctima, que va explicar als agents que el lladre l’havia tirat a terra i l’havia amenaçat amb un tornavís perquè li donés el mòbil. Davant d’aquests fets, els agents van detenir l’agressor, un jove de 22 anys, acusat d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

tracking