SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Detingut dos vegades en 15 dies a Lleida per robar mòbils utilitzant la violència

El passat 6 de juliol va assaltar un home al portal de casa seua a la Ronda

La detenció es va dur a terme dimarts a la nit a la Ronda.

La detenció es va dur a terme dimarts a la nit a la Ronda.E.M.M.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts a la nit un veí de Lleida de 29 anys que és la segona vegada en quinze dies que és arrestat acusat d’haver comès robatoris de mòbils utilitzant la violència en ple carrer. La detenció de dimarts es deu a un assalt el passat 6 de juliol. Segons va informar la policia catalana, s’acusa el detingut d’assaltar un home quan es trobava al portal del seu habitatge al carrer Segon Passeig de Ronda. Suposadament va agredir la víctima per emportar-se el mòbil i un paquet de tabac. Finalment i gràcies a les dades proporcionades per la víctima, va poder ser localitzat i arrestat dimarts a la nit, després de les 23 hores, a la Ronda, on es va desplegar un petit operatiu policial per a la detenció. Està previst que passi a disposició judicial en les pròximes hores.

El detingut compta amb diversos antecedents policials i de fet ja va ser arrestat per un robatori amb violència similar el passat dia 15 de juliol. En aquest cas, l’incident va tenir lloc a les 23.30 hores a la plaça Clot de les Granotes, quan aquest individu, que anava en patinet, li va robar el mòbil a un transeünt, el va empènyer i va fugir. Amb la descripció que va aportar la víctima, una patrulla va localitzar el presumpte lladre en direcció a la Mariola. Durant la persecució, els agents van observar que l’home va llançar un objecte sota d’un vehicle estacionat al carrer Saturn. Després d’inspeccionar-lo a la plaça dels Pagesos i comprovar que l’objecte que havia llançat era el mòbil de la víctima, el van arrestar. Després de passar a disposició judicial, va quedar en llibertat amb càrrecs.

La setmana passada, els Mossos van arrestar un jove de 19 anys com a suposat autor d’un robatori amb violència a l’Eix Comercial. Els fets van tenir lloc al carrer Major, quan un individu va assaltar un home que sortia d’una botiga després d’haver comprat unes fundes de mòbil. La víctima va retenir el lladre i es van embolicar en una baralla. Així mateix, la Urbana va detenir un altre jove de 18 anys per haver robat el mòbil a una dona d’una estrebada quan es trobava asseguda a la parada d’autobús del Passeig de Ronda, al número 2. En aquest cas, dos testimonis que anaven amb moto i van presenciar els fets van perseguir el lladre, fins a interceptar-lo al carrer Cardenal Cisneros, on va ser arrestat.

tracking