SEGRE

Mesa de treball entre Paeria i el sector del taxi

Es reunirà de forma trimestral i entre les qüestions a tractar hi ha la limitació d'horaris de funcionament en cas d'un nou confinament i la renovació del seu reglament

Dos taxis esperen clients a la parada habilitada davant l’estació de trens de Lleida.

Dos taxis esperen clients a la parada habilitada davant l’estació de trens de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria de Lleida i el sector del taxi de la ciutat treballaran conjuntament amb una nova mesa de treball, en la que consensuaran les polítiques municipals que afecten directament aquest servei públic. El funcionament d'aquesta mesa serà amb reunions trimestrals.

La primera qüestió que s'hi abordarà serà la preparació d'un pla de revisió dels horaris de funcionament dels taxis de la ciutat en casos de confinament, segons ha explicat el regidor de Mobilitat, Vialitat, Trànsit i Horta, Joan Ramon Castro. En una primera reunió celebrada fa uns dies, la Paeria va demanar als taxistes que facin propostes per limitar el nombre de vehicles en funcionament si es dona aquesta circumstància, per evitar un excés de taxis al carrer en moments de mobilitat mínima.

La Paeria té potestat per decidir pel que fa als torns, els dies de descans i les vacances, segons el reglament del servei, però "la voluntat no és imposar res, sinó consensuar un pla de contingència per estar preparats i evitar conflictes, si hi ha un nou estat d'alarma o altres mesures que comportin un confinament total", ha assenyalat Castro. 

tracking