SEGRE

Detinguts dos veïns de Lleida acusats d'agredir les seues parelles

Vista de l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Vista de l’exterior de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

❘ La Guàrdia Urbana va detenir dissabte passat i la matinada d’ahir dos veïns de Lleida per agredir les seues parelles. El primer dels episodis va tenir lloc dissabte cap a les 21.15 hores al carrer Alcalde Pujol. Una patrulla va acudir fins al lloc després de rebre diversos avisos en què es denunciava que un home estava colpejant una jove. Els agents van localitzar la dona, de 18 anys, al carrer Cristòfol de Boleda. Estava molt nerviosa i presentava algunes lesions a la cara i el cap. La noia va explicar als agents que la seua parella li havia pegat.

A continuació, una altra patrulla va localitzar al carrer Alcalde Pujol un jove que coincidia amb el presumpte agressor. L’home, P.R.P., de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

La segona detenció es va practicar la matinada d’ahir en un habitatge de l’avinguda de les Garrigues. Una patrulla va acudir a les 0.30 hores al domicili després de rebre un avís que informava d’una dona que demanava ajuda. Els agents van trucar a l’habitatge en el qual s’escoltaven crits. La inquilina, de 28 anys, va explicar als agents que havia discutit amb la parella i, arran d’això, l’home l’havia agredit. En conseqüència, els policies van identificar l’individu com F.D.B.P., de 30 anys, nascut a Colòmbia i veí de Lleida, i van procedir a detenir-lo per un delicte de maltractaments en l’àmbit de la llar. Les denúncies per violència masclista van baixar un 5% a les comarques de Lleida en el primer trimestre de l’any, quan es van decretar 64 ordres de protecció a víctimes de maltractament.

tracking