SEGRE

SUCCESSOS ROBATORIS

Tres detinguts per assaltar i agredir un home al centre de Lleida

Va ocórrer la matinada de dilluns i els presumptes autors van ser arrestats després de fugir || Recuperen els objectes sostrets

L’assalt es va produir al carrer Rovira Roure.

L’assalt es va produir al carrer Rovira Roure.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de dilluns tres individus acusats d’assaltar i agredir minuts abans un home a qui van sostreure la cartera, el mòbil, una cadena i unes ulleres. Van ser arrestats per un delicte de robatori amb violència i intimidació i un delicte lleu de lesions. Es tracta de dos joves de 18 anys i un home de 37 anys i nascuts a Algèria.

Els fets es van produir cap a les 2.30 hores a l’avinguda Rovira Roure, quan els Mossos van ser alertats d’una suposada baralla. A l’arribar al lloc, un ciutadà va explicar que acabava de ser víctima d’un robatori.

Dos joves van robar ahir a un noi a Acadèmia. Un va perdre les xancletes i va acabar arrestat

L’home va facilitar una descripció dels tres lladres. Minuts després, una patrulla va localitzar al carrer Aribau tres individus que coincidien amb la descripció.

Els policies els van identificar, els van escorcollar i van trobar els objectes sostrets. Està previst que els tres detinguts passin avui a disposició judicial. No consta que tinguin antecedents.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va detenir la matinada d’ahir un jove de 19 anys i nascut al Marroc acusat d’atacar ciutadans per robar-los. Una patrulla es va dirigir a les 1.35 hores al carrer Acadèmia al rebre un avís d’una baralla.

Una vegada al lloc, els agents van veure un jove amb una ferida sagnant al cap. El noi, de 18 anys, va explicar als policies que uns altres dos joves l’havien parat pel carrer, li havien intentat sostreure el mòbil que portava a la butxaca i que l’havien agredit amb un pal de fusta al cap.

Els dos lladres van fugir del lloc. Es dóna la circumstància que un d’ells ho va fer descalç al perdre les xancletes durant l’agressió. A continuació, es va iniciar la recerca dels autors i una patrulla de paisà dels Mossos de paisà va localitzar un dels presumptes autors al carrer Cardenal Cisneros. El jove, que anava descalç, va reconèixer que les xancletes que portaven els urbans eren les seues. Va ser arrestat com a presumpte autor d’un robatori amb violència i lesions.

tracking