SEGRE

Baixen els nous positius i els ingressos per Covid a Lleida

La província suma 38 contagis en l’últim balanç de Salut, mentre que hi ha 12 pacients a les UCI, dos menys que dilluns

La carpa del CUAP de Prat de la Riba centralitza bona part de les PCR de la capital del Segrià.

La carpa del CUAP de Prat de la Riba centralitza bona part de les PCR de la capital del Segrià.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’últim balanç del departament de Salut, amb data d’ahir dimecres, ha rebaixat notablement el nombre de nous contagis de coronavirus confirmats a Lleida. Així, segons el web de Salut, la província de Lleida registra 9.099 casos de Covid-19, 38 més que en l’anterior notificació, que va sumar 136 casos. Els 38 nous contagis corresponen a la regió sanitària de Lleida, 25 dels quals al Segrià i 12 d’ells a Lleida ciutat.

Pel que fa al nombre de víctimes mortals, es manté en 285, després que dimarts se sumessin 4 noves defuncions i dilluns, 10 més.

D’altra banda, baixa el nombre de persones ingressades per Covid als hospitals públics lleidatans. En l’últim balanç, es comuniquen 89 ingressos a la regió sanitària de Lleida (8 menys) i un a l’Alt Pirineu i Aran, mentre que continua descendint el nombre de pacients greus a les UCI. Ara en són 12, dos menys que dilluns.

No obstant, Salut manté el risc de rebrot en un nivell “alt” a la plana de Lleida i en un nivell “moderat” a les comarques del Pirineu lleidatà.

tracking