SEGRE

INFANTESA EQUIPAMENTS

Menjador de les escoles bressol de Lleida amb productes de l'Horta i ecològics

Les bases del nou concurs així ho especifiquen, igual que l'ús d'oli d'oliva verge extra i la prohibició d'utilitzar-ne de palma || Només s'hi ha presentat Alessa

Alumnes en una escola bressol reoberta el juny passat després del primer confinament.

Alumnes en una escola bressol reoberta el juny passat després del primer confinament.FIRMA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El curs vinent al menjador de les escoles bressol municipals’inclourà obligatòriament productes de l’Horta de Lleida, ecològics i de producció integrada. La Paeria va acordar establir aquest requisit a les bases del concurs per oferir aquest servei, que està a punt de ser adjudicat. La tinent d’alcalde responsable d’Educació, Sandra Castro, va detallar que van incorporar “explícitament que l’oli cru ha de ser verge extra i que no es pot utilitzar oli de palma, també que s’han d’utilitzar un mínim de tres productes de proximitat de l’Horta de Lleida, dos de producció integrada i dos d’ecològics”. L’objectiu és apostar per una alimentació més sana i impulsar els productes de proximitat.

Una altra de les novetats del procés de contractació és que el servei es va licitar dividit en tres lots, no en un d’únic com fins ara, “per donar opció que presentin ofertes empreses més petites” que s’encarregarien tan sols del menjador d’algunes escoles bressol, va indicar Castro. No obstant, finalment només es va presentar una firma per a tots els centres, Alessa, la mateixa que el curs passat ja oferia el menjador a totes les guarderies municipals. Castro va apuntar que el fet d’haver de subcontractar els actuals treballadors del servei ha pogut dissuadir les petites empreses.

D’altra banda, les bases de la licitació també insten que els empleats siguin de col·lectius d’especials dificultats. Així mateix, detallen que és necessari un mínim de vuit nens per oferir menjador.

A més, les escoles bressol oferiran el pròxim curs un servei d’acollida a partir d’un mínim de deu nens i ampliaran l’horari lectiu, com va avançar aquest diari.

Les ludoteques de Cappont i Parc de Gardeny reobren avui

La Paeria reobre avui les ludoteques de Cappont i Parc de Gardeny. Per accedir-hi cal ser soci, declarar que no es tenen símptomes de Covid i reservar per telèfon o email. Es formaran grups estables per dies i en un torn de 9.30 a 11.00 hores i un altre d’11.30 a 13.00. Els divendres la de Cappont està reservada per a casals i la de Parc de Gardeny, els dilluns.

La màscara és obligatòria a partir dels 4 anys i només es permetrà l’accés d’un adult acompanyant per nen. L’ajuntament ha enviat aquesta informació a les 1.200 famílies sòcies.

tracking