SEGRE

Ferit un conductor de patinet elèctric en un accident a Lleida

Va col·lidir contra un cotxe al carrer Enric Farreny

L'entrada a Urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Els casos de grip a Catalunya es tripliquen l'última setmanaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conductor d’un patinet elèctric va resultar ferit ahir a la tarda en un accident al carrer Enric Farreny, a Ciutat Jardí. El sinistre es va produir a les 17.41 quan, per causes desconegudes, van xocar un turisme i un patinet. A conseqüència de l’impacte, el conductor del patinet, de 44 anys, va caure a terra. Al lloc van acudir diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). També es van activar els Bombers de la Generalitat, que no van arribar a actuar. Després de ser atès in situ, el ferit va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova amb pronòstic menys greu, segons va informar el SEM.

En els últims mesos han augmentat els accidents amb patinets elèctrics implicats a causa de l’increment de l’ús d’aquests vehicles de mobilitat personal (MVP). La Urbana va registrar l’any passat un total de divuit sinistres. També ha crescut el nombre d’infraccions comeses. Al març hi va haver el primer detingut a la capital del Segrià per conducció temerària i, un mes abans, la Urbana va denunciar un home per circular ebri i també el van multar per anar per la calçada, sense casc i amb un passatger.

D’altra banda, tres dels cinc ocupants d’un vehicle van resultar ferits lleus ahir al matí al sortir de la via a Quatre Pilans, segons van informar els Bombers de la Generalitat. El sinistre es va produir a les 7.00 hores a l’altura del número 93. Uns altres dos ocupants van resultar il·lesos. Al lloc van acudir tres dotacions de Bombers, Urbana i SEM. D’altra banda, ahir a la tarda es va registrar un altre accident a la rambla Aragó que es va saldar amb danys materials, segons va informar la Guàrdia Urbana.

tracking