SEGRE

La regió de Lleida suma 5 morts més per coronavirus

Salut notifica 86 nous contagis, una trentena dels quals a Lleida ciutat, mentre continuen baixant els ingressos hospitalaris

Ambulàncies a l'entrada d'urgències de l'hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Lleida suma 5 morts i 58 positius en coronavirus en un sol diaMaite Monné

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La regió sanitària de Lleida suma cinc noves defuncions per coronavirus en l'última notificació del departament de Salut. En total, la província acumula ara 290 morts confirmades per Covid-19, 261 de les quals a les comarques de la plana i 29 a l'Alt Pirineu i Aran.

Pel que fa als contagis, Salut comunica un total de 9.185 casos a la província, 86 més que en l'anterior balanç. Aquesta variació diària més que dobla la de dimecres (+38%), però continua sent inferior a la dels dies anteriors, quan se superava el centenar de nous casos diaris.

D'aquests 86 nous casos de coronavirus, només 4 corresponen a la regió sanitària de l'Alt Pirineu i Aran, mentre que 51 són del Segrià i 30 de Lleida ciutat.

D'altra banda, continuen baixant els ingressos hospitalaris. Amb data d'ahir dijous, Salut notifica 78 pacients amb coronavirus hospitalitzats en centres públics lleidatans, una dotzena menys que dimecres, mentre que 12 pacients continuen a les UCI.

tracking