SEGRE

SUCCESSOS DELINQÜÈNCIA

Dos detinguts per cinc robatoris en establiments

Els Mossos van recuperar els 363 euros que van sostreure d'una fleca || Forçaven l'entrada per accedir als comerços

Imatge de la comissaria de Mossos a Lleida.

Imatge de la comissaria de Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dimecres dos veïns de Lleida de 22 i 29 anys, de nacionalitat marroquina i algeriana respectivament i amb antecedents, acusats de cinc robatoris en establiments. La detenció es va produir cap a les 3.00 hores quan uns veïns van alertar d’una alarma activada en una fleca del carrer República del Paraguai. Una patrulla es va dirigir al lloc i va comprovar que els lladres havien accedit a l’interior de l’establiment després de forçar la reixa i trencar un vidre. Van sostreure els diners de la caixa enregistradora. Poc després una patrulla va localitzar, al carrer Pere Cavasèquia, a Pardinyes, dos individus que coincidien amb la descripció facilitada pels testimonis. Els van aturar i en l’escorcoll els van descobrir dos bosses amb diners, una amb 183 euros i l’altra amb 180 €, la qual cosa va motivar la detenció. Una vegada en dependències policials, agents de la Unitat d’Investigació van trobar indicis que relacionaven els detinguts amb quatre robatoris més amb força, comesos en botigues de la ciutat que es van produir al febrer, juny i juliol. En tots els casos van forçar les portes d’accés i es van emportar diners en efectiu. La investigació continua oberta.

Els van escorcollar i van trobar tres tornavisos i una clau anglesa, per la qual cosa van procedir a detenir-los. D’altra banda, un veí de Lleida de 26 anys va ser arrestat dijous a Manresa pel presumpte robatori en un domicili.

La Urbana arresta dos homes acusats de robar en un edifici? La Guàrdia Urbana va detenir ahir a la matinada dos homes, nascuts al Marroc i Algèria, acusats d’un robatori amb força. Els fets es van produir a les 1.30 hores quan una patrulla va acudir al carrer Acadèmia al rebre un avís d’un robatori en un immoble, en el qual dos individus estaven forçant la porta d’entrada a un edifici. Els agents van comprovar que la porta presentava danys. Poc després, una altra patrulla va localitzar els dos sospitosos a escassos metres, a l’avinguda Catalunya.

tracking