SEGRE

Arrestat per pegar a la parella i a la sogra en Lleida

L’home va dir que havia discutit amb la mare de la seua dona

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí de Lleida de 33 anys va ser detingut diumenge a la matinada al carrer Comtes d’Urgell acusat d’agredir la seua parella i la mare d’aquesta. Els fets van tenir lloc cap a la una de la matinada, quan una patrulla va anar a un domicili d’aquest carrer al ser alertada d’una agressió. La inquilina va explicar als urbans que la seua parella havia agredit la seua mare, de 70 anys, i quan ella havia intentat evitar que li pegués també l’havia agredit. Els agents van identificar l’home, nascut a Ucraïna i que també es trobava al domicili, que va explicar que s’havia discutit amb la sogra. Davant de la denúncia de la dona, els agents van detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.

L’anterior cap de setmana, la Urbana va detenir dos veïns més de Lleida per agredir la parella. Un jove de vint-i-un anys va ser arrestat per pegar a la seua parella al carrer Cristòfol de Boleda i un home de trenta va ser detingut per pegar suposadament a la seua dona en un habitatge de l’avinguda de les Garrigues. A això, s’hi ha de sumar el veí del Secà de 29 anys que va ser detingut a mitjans de la setmana passada acusat d’intentar matar la seua mare després d’assestar-li un tall al coll. Va ser arrestat com a presumpte autor d’una temptativa d’homicidi dolós i dels delictes de maltractament en l’àmbit de la llar i lesions.

Els serveis d’informació i atenció a les dones de la Generalitat, els ajuntaments i els consells comarcals van atendre l’any passat més de set-centes lleidatanes, una quinzena d’elles menors, a les quals se’ls va detectar que vivien una situació de violència masclista, la majoria de les quals psicològica i física, però també violència sexual, amb cinquanta-cinc dones ateses, i econòmiques

tracking