SEGRE

SUCCESSOS INVESTIGACIÓ

Un ferit per arma blanca en un aldarull a dins de l'oficina de Correus de Lleida

Va tenir lloc ahir a última hora de la tarda, quan un jove va entrar a l'oficina i es va autolesionar amb una arma blanca || Ampli dispositiu amb Urbana, Mossos i SEM

Una ambulància, al carrer Comerç, va traslladar el jove a l’hospital.

Una ambulància, al carrer Comerç, va traslladar el jove a l’hospital.G.F.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un jove va resultar ferit d’arma blanca a última hora de la tarda d’ahir després d’un aldarull a l’oficina de Correus de la rambla Ferran de Lleida. El succés es va produir cap a les 20.00 hores quan, per causes que es desconeixen i ahir s’estaven investigant, un home va entrar a l’interior de les instal·lacions molt alterat. Pel que sembla, es va treure part de la roba i es va autolesionar amb un tall. A l’interior hi havia altres persones i es desconeix quin tipus d’intervenció hi van tenir. Fins al lloc van acudir set patrulles de la Guàrdia Urbana, algunes dels Mossos d’Esquadra i dos ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), fet que va causar una enorme expectació entre els nombrosos ciutadans que passejaven per la zona, coincidint amb el primer dia en què bars i restaurants podien servir a l’interior. Després de ser atès in situ, el jove va ser transportat fins a una ambulància que estava estacionada al carrer Comerç i va ser evacuat a l’hospital Arnau de Vilanova. Pel que sembla, va patir un important tall però no es temia per la seua vida.

La Guàrdia Urbana es va fer càrrec de la investigació i els Mossos d’Esquadra van abandonar el lloc dels fets. Els agents van interrogar els testimonis per poder aclarir el succés. Es desconeix si el ferit tenia alguna relació amb l’oficina postal. Aquest diari va intentar obtenir sense èxit la versió de l’incident per part de Correus.

El succés va causar gran expectació entre els nombrosos ciutadans que passejaven per la rambla

El passat 3 de juny es va produir un altre succés similar als voltants dels Camps Elisis quan un home va arribar pel seu propi peu a prop del pavelló número 3 de Fira de Lleida, complex que acollia els temporers i sensesostre que arribaven a la ciutat, ferit d’una punyalada al tòrax per poder demanar auxili. L’home hauria estat agredit per una altra persona però no van transcendir detencions sobre aquest fet.

tracking