SEGRE

SUCCESSOS TRAGÈDIA

Mor una jove parella al precipitar-se al buit des d'un segon pis a l'avinguda Rovira Roure

L'home, de 20 anys, tenia en vigor des de fa menys d'un mes una ordre d'allunyament sobre la dona, de 24 anys || La caiguda va ser de 14 metres, de matinada, i els Mossos investiguen les causes

Mossos fent fotos ahir al matí.

Mossos fent fotos ahir al matí.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una jove parella va morir ahir a la matinada a la ciutat de Lleida després de precipitar-se al buit des del balcó d’un segon pis d’un edifici de Rovira Roure, a la Zona Alta. Els Mossos d’Esquadra han obert una investigació per aclarir les causes del succés.

Les víctimes, que mantenien una relació sentimental, són Daniela Bretón del Olmo, de vint-i-quatre anys, nascuda a l’Equador i amb nacionalitat espanyola; i Jhon Bedoya Castro, de vint anys, nascut a Colòmbia i també amb nacionalitat espanyola. Es dóna la circumstància que l’home tenia en vigor des de fa menys d’un mes una ordre allunyament i de comunicació sobre la dona, segons van informar fonts solvents a aquest diari.

Van caure pel balcó de la façana posterior de l’edifici i van impactar en un solar del carrer Sant Hilari

El succés es va produir cap a les tres de la matinada al número 40 de l’avinguda Rovira Roure. Per causes que es desconeixen, els joves van caure des d’un balcó de la façana posterior de l’edifici i van acabar impactant al solar situat al número 4 del carrer Sant Hilari, a escassos tres-cents metres de la comissaria de la policia catalana. La caiguda va ser d’uns catorze metres d’altura. Al lloc es van desplaçar patrulles dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana i ambulàncies del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), que no van poder fer res per salvar-los la vida. Tots dos van morir pràcticament a l’acte. La comitiva judicial va atansar-se al solar i no va ser fins passades les 6.00 hores de la matinada quan es va procedir a l’aixecament dels cadàvers, que van ser traslladats a l’Institut de Medicina Legal per practicar-los l’autòpsia.

Els Mossos van obrir una investigació per aclarir les causes de la caiguda. Van interrogar familiars dels joves i veïns a la recerca de testimonis del succés. Així mateix, al matí van anar-hi agents de la policia científica al lloc per fer fotografies de l’habitatge, l’edifici i el solar i buscar possibles indicis.

Una de les hipòtesis que estudiaven inicialment els investigadors era que un dels joves hauria volgut llançar-se voluntàriament al buit i l’altre, al voler impedir-ho, s’hi hagués vist arrossegat. A més, no van trobar signes evidents de criminalitat, segons va informar un portaveu de la policia catalana, encara que no es descarta cap hipòtesi.

“Vaig veure molts policies, però no m’imaginava una tragèdia així”

El gran desplegament policial durant la matinada va crear expectació entre els veïns, que van sortir als seus balcons alarmats pels llums de les patrulles. “Durant tota la nit hi va haver molt moviment de policies i em va semblar estrany, però no m’imaginava cap una tragèdia com aquesta”, explica un dels veïns, que apunta que “un conegut em va dir al matí que van trobar dos joves”.

tracking