SEGRE

LLEURE EQUIPAMENTS

Nova licitació de les Firetes per parcel·les amb un preu reduït

L'EMU les adjudicarà per a les Festes de la Tardor

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria, a través de l’Empresa Municipal d’Urbanisme (EMU), ha convocat la licitació de parcel·les del recinte de les Firetes, situat a l’antiga Hípica, al camí de Grenyana. Els preus s’han reduït per ajudar els firaires a pal·liar les conseqüències arran de la Covid-19. D’aquesta manera, la gestió de les Firetes canvia, ja que fins ara l’Associació Provincial d’Industrials Firaires de Lleida era la concessionària de tot el recinte i havia de pagar 181.000 euros anuals durant set anys. No obstant, ja a finals de l’any passat va renunciar a aquesta concessió al veure’n inassumible el cost.

L’adjudicació de les

Fins ara s’havia adjudicat el recinte a l’associació de firaires per un preu de 181.000 euros anuals

parcel·les

és per a les Festes de la Tardor, del 24 de setembre al 4 d’octubre. La presentació de sol·licituds finalitza el dia 4 de setembre i es farà a les oficines de l’EMU, que és la propietària del terreny. A més, aquest organisme serà l’encarregat de coordinar l’esdeveniment i licitar els diferents espais, així com d’elaborar una borsa d’espera per poder cobrir possibles vacants.

Un dels aspectes que va subratllar l’alcalde accidental, Sergi Talamonte, és la reducció dels preus. “Som conscients que la situació és complicada i que els firaires poden veure minvats els seus ingressos a causa de la disminució de públic”, va dir. L’adjudicació de la parcel·la inclourà el subministrament d’aigua, la seguretat i la neteja del recinte, així com la publicitat de l’esdeveniment. El recinte es dividirà en cinc zones: atraccions d’adults, atraccions infantils, establiments d’alimentació, casetes de fira (jocs d’atzar i d’habilitat) i novetats. Es fixarà un dia a preus populars, que serà el 25 de setembre.

Aquest any, els actes de les Festes de la Tardor estan previstos majoritàriament al Camp d’Esports.

tracking