SEGRE

SUCCESSOS FURT

Sorprès a l'avinguda Madrid amb una bici de 1.000 euros que havia robat minuts abans

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.

Un cotxe dels Mossos d'Esquadra.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimarts a la tarda un veí de Lleida de 50 anys i nacionalitat espanyola acusat de robar una bici valorada en uns 1.000 euros al carrer La Palma, al Barri Antic.

L’home va ser arrestat com a presumpte autor d’un delicte de furt. Els fets van tenir lloc cap a les 18.15 hores, quan un ciutadà va denunciar que acabava de ser víctima d’un robatori. Va explicar que va treure la bici del portal i que, al tornar per agafar els guants i el casc, un individu l’hi havia robat.

El lladre va sostreure la bici a l’aprofitar que el propietari agafava els guants i el casc

L’home va facilitar una descripció de la bici als policies, que van alertar la resta de patrulles que hi havia a la zona. Minuts després, una patrulla va localitzar un ciclista a l’avinguda Madrid la bici del qual coincidia amb la que havia estat sostreta minuts abans al carrer La Palma. Els agents li van donar l’alto i van comprovar que era la robada. En l’escorcoll també li van trobar un GPS que pertanyia al denunciant.

Els Mossos d’Esquadra van procedir a la detenció de l’home com a presumpte lladre d’un delicte de furt, ja que el robatori havia estat sense força ni intimidació.

tracking