SEGRE

DENÚNCIES PLAGUES

VÍDEO | Veïns alerten de rates al Segon Passeig de Ronda de Lleida

A la zona del parc sobre les Vies

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un veí va alertar ahir de la presència de rates al parc sobre les Vies, al Segon Passeig de Ronda, penjant un vídeo a Twitter en el qual poden veure’s dos rosegadors en una zona enjardinada. És la segona denúncia d’aquest tipus en les últimes setmanes, després que altres veïns també alertessin que havien detectat la constant presència de ratolins en un parc infantil de la zona, a prop de la plaça Europa.

A més, altres ciutadans van lamentar que la ciutat està “molt deixada”. L’autor del vídeo d’ahir va assegurar que “ja fa dies que les rates campen al seu aire pel Segon Passeig de Ronda”. A les imatges, es pot veure les rates rondar pels bancs mentre hi ha ciutadans asseguts a pocs metres. A començaments d’aquest any, veïns del passeig de Ronda i Pius XII ja van alertar d’una plaga de rates i ratolins “que no s’havia vist mai”.

S’ha de recordar que l’associació de la Bordeta també s’ha queixat aquest estiu que la falta de neteja i la proliferació de males herbes ha provocat que hagin aparegut rates en diversos carrers.

Imatge d’una rata al parc sobre les Vies, ahir.

Imatge d’una rata al parc sobre les Vies, ahir.M.MASCARILLA/TWITTER

tracking