SEGRE

Nou TAC per a l'Arnau de Vilanova de Lleida per afrontar l'augment de la llista d'espera

Tres persones dirigint-se ahir a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Tres persones dirigint-se ahir a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Institut Català de la Salut (ICS) ha adjudicat a Siemens Healthcare l’adquisició d’un TAC d’alta gamma per al Servei de Diagnòstic per a la Imatge de l’hospital Arnau de Vilanova, amb l’objectiu de “donar resposta a la pressió assistencial que rep el departament, que només disposa de dos TAC i tenen un temps d’ocupació complet”. Juntament amb aquest equipament, l’ICS també n’adquireix un altre per a l’hospital Germans Trias i Pujol per un cost total de 2.527.404,44 euros.

L’ICS justifica aquesta compra “a causa que la demanda que genera l’Arnau és molt considerable i, com a conseqüència, es produeix un augment de les llistes d’espera de les exploracions amb TAC, per la qual cosa un nou escàner millorarà el temps de resposta, la qualitat de les exploracions dels pacients i permetrà tenir un millor control de les seues patologies, especialment en els pacients oncològics”.

Precisament, el CatSalut té pendent d’adjudicar un altre TAC per al servei de Radioteràpia que finançarà la Fundación Amancio Ortega per mig milió d’euros.

tracking