SEGRE
Centenars de penyistes van complir ahir a primera hora la tradicional cercavila per la ciutat fins al recinte dels Camps Elisis.

Centenars de penyistes van complir ahir a primera hora la tradicional cercavila per la ciutat fins al recinte dels Camps Elisis.MARIONA KISKERI

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Finalment Lleida no tindrà Aplec del Caragol l'any 2020. La Fecoll, que a mitjans d'abril va anunciar l'ajornament de la festa als dies 9, 10 i 11 d'octubre a causa del coronavirus, s'ha vist obligada a anul·lar també aquesta data. En un comunicat publicat aquest dimarts, la Federació de Colles assegura que l'evolució de la pandèmia ha sigut més dolenta del què esperaven, pel que, malgrat l'esforç per ajornar la data, han de cancel·lar la celebració de l'Aplec del caragol de Tardor al no poder garantir totes les mesures de seguretat.

En el mateix comunicat, la Fecoll diu que s'estudiaran una per una les activitats culturals de la festa, com les exposicions, activitats solidàries i concursos, per mirar de realitzar-les amb les mesures de seguretat i control pertinents. 

tracking