SEGRE

El professor investigat per presumptament abusar d'una exalumna a Lleida continua treballant

Educació diu que el docent s'ha incorporat a l'Institut Màrius Torres l'1 de setembre i començarà classes dilluns si Fiscalia no intervé

La vorera ampliada davant l’institut Màrius Torres.

La vorera ampliada davant l’institut Màrius Torres.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El professor de filosofia de l'Institut Màrius Torres de Lleida investigat per suposats abusos sexuals a una noia de 17 anys que havia estat alumna seva segueix treballant al centre. Segons ha informat el director dels Serveis Territorials d'Educació a Lleida, Carles Vega, el docent es va reincorporar al centre l'1 de setembre com la resta de professors i està previst que comenci a fer classes dilluns que ve.

Tal i com ha avançat aquest dimecres SEGRE, la noia va denunciar els fets el 17 d'agost i el mateix dia els Mossos d'Esquadra van interrogar el docent, assistit per un advocat. Les diligències policials s'han enviat al jutjat que ha iniciat la instrucció del cas. S'investiga si el professor hauria fet tocaments a la noia després de convidar-la a casa per donar-li uns llibres.

Vega ha explicat que en conèixer el fets, es van aplicar els protocols i es va iniciar un procediment informatiu. "No hem anat més enllà de moment perquè hi ha una instància externa al Departament i no s'actuarà fins que hi hagi, si n'hi ha, intervenció de fiscalia", ha dit. És per això que, de moment, el docent seguirà treballant al centre.

El director dels Serveis Territorials d'Ensenyament també ha explicat que els suposats fets es van produir segons la denúncia en període no lectiu, fora del centre, i quan la noia ja no era alumna seva. "Esperarem a veure com evoluciona el cas i si hi ha algun canvi abans del dia 14", ha afegit.

tracking