SEGRE

SUCCESSOS PANDÈMIA

Els Mossos detenen a Lleida un jove que es va negar a posar-se la mascareta

No s'identifica, es resisteix a ser detingut i agredeix els agents

Imatge d’arxiu dels Camps Elisis.

Imatge d’arxiu dels Camps Elisis.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van detenir dimecres al migdia als Camps Elisis un jove de 21 anys Lleida com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra els agents de l’autoritat, desobediència greu i lesions els policies que li van demanar que s’identifiqués després de negar-se a portar mascareta, obligatòria per evitar la Covid-19. Els policies van veure l’home sense màscara als Camps Elisis i li van comunicar l’obligatorietat de portar-la. A més, li van explicar on podia obtenir-la gratis i fins i tot n’hi van oferir una. Tanmateix, l’home s’hi va negar i tampoc es va voler identificar. Quan li van comunicar que se l’emportaven a comissaria, va reaccionar de manera violenta i va colpejar els agents, que el van arrestar per atemptat, desobediència i lesions. L’home té antecedents.

D’altra banda, la Guàrdia Urbana va interceptar al carrer de la Premsa un jove que va tirar pedres contra la carpa mèdica instal·lada pel coronavirus davant del CUAP de Prat de la Riba i va tirar diverses tanques. L’home va ser identificat i posteriorment traslladat a l’hospital Arnau de Vilanova per fer-li una valoració sobre el seu estat mèdic.

La Urbana va interceptar un jove que va tirar pedres contra la carpa del CUAP de Prat de la Riba

D’altra banda, la Policia Local de Mollerussa ha aixecat dos actes per dos festes privades en dos pisos en els quals es va incomplir la prohibició de fer reunions de més de 10 persones.

Els fets van tenir lloc dissabte passat i com a resultat també es van interposar set denúncies a assistents en aquestes festes que no portaven la mascareta posada tal com és obligatori. Amb aquestes set, ja són un total de 135 les actes aixecades des del 10 de juliol per incompliment d’aquesta obligatorietat.

tracking