SEGRE

SUCCESSOS LA MITJANA

Ampli dispositiu de recerca per trobar el lleidatà desaparegut

Amb helicòpter i unitats canines

Imatge d'arxiu de bombers durant un dispositiu de recerca.

Imatge d'arxiu de bombers durant un dispositiu de recerca.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Mossos d’Esquadra, Bombers de la Generalitat i Guàrdia Urbana van desplegar ahir un ampli dispositiu de recerca per la capital del Segrià per trobar el veí de Lleida que va desaparèixer dilluns al migdia, com va informar SEGRE ahir. Juan Almaraz, de 79 anys, va ser vist per última vegada dilluns al migdia i la seua família va denunciar la desaparició i va demanar col·laboració ciutadana. En el dispositiu d’ahir van participar vuit patrulles dels Mossos, vuit dels Bombers i algunes de la Guàrdia Urbana. Van fer servir unitats canines dels dos primers cossos i un helicòpter de la policia catalana, que durant tot el matí va sobrevolar la capital del Segrià.

El dispositiu es va centrar sobretot en el parc de la Mitjana i entorn. D’aquesta forma, es van comprovar les comportes del riu Segre i els diferents camins del parc. La recerca es va interrompre cap a les 20.00 hores perquè es va fer de nit. Estava previst que es reprengués aquest matí. Juan Almaraz portava dilluns camisa de ratlles verdes molt fines i bermudes texanes, segons ha explicat la seua filla en xarxes socials.

Els Mossos van investigar 4.378 desaparicions l’any passat a Catalunya, xifra que suposa una mitjana de 365 al mes, de les quals el 94% es van resoldre abans d’un mes. Va predominar l’edat adulta (58%), seguida dels adolescents.

Bombers durant el dispositiu de recerca ahir al migdia al parc de la Mitjana.

Bombers durant el dispositiu de recerca ahir al migdia al parc de la Mitjana.ITMAR FABREGAT

tracking