SEGRE

"La ciutadania no hauria de pagar la vigilància d'actes d'entitats”

La tinent d'alcalde d'Economia, Montse Pifarré detalla les condicions de les taxes que s'aplicaran a carreres i activitats a l'aire lliure

La Cursa Templers, que es va disputar el 8 de març, va ser l’última carrera popular multitudinària.

La Cursa Templers, que es va disputar el 8 de març, va ser l’última carrera popular multitudinària.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tinent d’alcalde d’Economia, Montse Pifarré, va detallar que el projecte d’ordenances del 2021 contempla que les entitats o col·lectius que organitzin carreres o activitats la inscripció de les quals sigui de pagament hauran de pagar una tarifa per la vigilància a la Guàrdia Urbana. “Hi ha entitats que en treuen lucre i demanen a la Paeria que assumeixi el cost de la vigilància, que en principi no hauria de pagar tota la ciutadania”, va dir Pifarré. El cost de vigilància és de 35,40 € per agent i hora i hi haurà exempcions per a “les entitats sense ànim de lucre i ONG que promouen accions socials o benèfiques”.

Zona blava

Pifarré va dir que al final no hi ha cap augment de la tarifa de la zona blava, però sí en les fixades per evitar multes per infraccions. En el cas de sobrepassar el temps pagat, passarà de costar 5 a 6 euros, i per no haver pagat tiquet, de 15 euros a 18.

tracking