SEGRE

TRIBUNALS INVESTIGACIÓ

El docent acusat d'abusos fa classes malgrat la imputació

Imatge presa ahir de l’institut Màrius Torres de Lleida.

Imatge presa ahir de l’institut Màrius Torres de Lleida.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El departament d’Educació permet que continuï fent classes el professor de Filosofia de l’institut Màrius Torres acusat d’abusos sexuals malgrat que dimecres passat va declarar al jutge com a imputat. El delegat del departament, Carles Vega, va explicar ahir a aquest diari que “malgrat que hagi declarat, la situació no ha canviat. El cas segueix investigant-se per la qual cosa preval la presumpció d’innocència del docent i el de no vulnerar cap dels seus drets”. Així mateix, va afegir que “hem remès un informe a la Inspecció de Serveis que hem portat a terme que ha validat les actuacions”.

El cas està en mans del jutjat d’instrucció número 2 de Lleida. La família de l’adolescent va ratificar dimarts passat la denúncia que va fer davant dels Mossos d’Esquadra a mitjans d’agost i està previst que ben aviat citin a declarar la suposada víctima, que tenia 17 anys quan es van produir els presumptes abusos. Per la seua banda, el docent va declarar dimecres passat. Els Mossos han remès al jutge unes converses de WhatsApp que la jove va mantenir amb el professor i que podrien ser comprometedores per al denunciat, segons va poder saber aquest diari.

El jutge d’instrucció indaga si el docent va fer tocaments a la menor, que coneixia perquè havia estat alumna seua, després de citar-la al seu domicili per entregar-li uns llibres, segons s’explica a la denúncia.

tracking