SEGRE

SUCCESSOS AGRESSIÓ

Detingut per intent d'homicidi a Lleida

Després d'una baralla nocturna al parc de Santa Cecília, al Centre Històric, agressor i víctima van anar junts a la comissaria, on es va presentar una denúncia creuada

La comissaria dels Mossos a Lleida.

La comissaria dels Mossos a Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Guàrdia Urbana va detenir dissabte passat un jove de 23 anys acusat d’homicidi en grau de temptativa al ferir-ne un altre amb una arma blanca en una baralla. Segons va informar la policia local, els fets van tenir lloc pocs minuts després de les onze de la nit quan dos homes van començar a barallar-se al parc de Santa Cecília al Centre Històric de Lleida. Així doncs, mentre discutien, un d’ells va treure una arma blanca amb la qual hauria assestat tres punyalades a l’altre. Així mateix, una vegada els dos homes van donar per acabada la baralla, es van desplaçar junts fins a la comissaria de la Guàrdia Urbana per denunciar que havien estat agredits. Una vegada al lloc, els agents després de prendre’ls declaració van detenir el presumpte agressor i la víctima va ser traslladada a l’hospital Arnau de Vilanova per tractar-li les ferides, encara que no es temia per la seua vida.

Es tracta de la segona persona detinguda per temptativa d’homicidi durant aquest cap de setmana a Lleida. La primera també va tenir lloc durant la nit de dissabte a diumenge quan la Urbana va arrestar un home de 54 anys acusat per intentar matar a ganivetades la seua exparella al carrer Quatre Pilans, al barri de Cappont. En aquest cas, l’agressor va protagonitzar una espectacular persecució pel barri de la Mariola per intentar escapar-se dels agents, i va acabar amb el vehicle encastat en una glorieta del carrer Ferran el Catòlic. És per això que la Urbana també li va imputar dos delictes, un d’amenaces i un altre contra la seguretat viària en conduir sota els efectes de l’alcohol. Fa un parell de mesos la policia local també va arrestar un altre home al barri de la Mariola per haver intentat apunyalar-ne nombroses vegades un altre arran d’una batalla campal entre els carrers Júpiter i Venus.

tracking