SEGRE

UNIVERSITAT SEUS

La UdL preveu donar classes de les titulacions de Turisme i ADE al parc de Gardeny

Per disposar d'un espai addicional que permeti augmentar la docència presencial, després d'haver tancat un acord amb la Paeria per utilitzar la Llotja || També es planteja fer exàmens al Magical

L’edifici CeDiCo del parc de Gardeny, en la imatge, és un dels que pot acollir les classes.

L’edifici CeDiCo del parc de Gardeny, en la imatge, és un dels que pot acollir les classes.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El parc científic i tecnològic de Gardeny acollirà amb tota seguretat classes de les titulacions de Turisme i Administració i Direcció d’Empreses (ADE) de la Universitat de Lleida (UdL). Les dos parts estan ultimant un acord, que s’emmarca en l’estratègia de la facultat de Dret i Economia i de la mateixa UdL d’incrementar els espais disponibles amb la finalitat d’augmentar el percentatge de classes presencials previstes aquest curs, en què la pandèmia del coronavirus limita el nombre d’alumnes per aula, per la qual cosa la docència combina una part presencial i una altra de telemàtica. En principi, estava previst que del 65% de les classes fossin in situ a primer i un 61% a la resta de cursos, però diverses titulacions volen augmentar aquest percentatge, especialment per als alumnes de nou accés.

Tal com va avançar SEGRE, la UdL ja ha arribat a un acord amb la Paeria perquè la Llotja aculli aquest curs les classes de primer de Dret, que seran presencials al 100% (vegeu el desglossament superior). Pel que fa al parc de Gardeny, el vicerector d’Ordenació Acadèmica, Francesc Giné, va manifestar ahir que estan analitzant quatre espais diferents, dos dels quals a l’edifici CeDiCo, i que falta tancar alguns detalls, com per exemple la neteja.

La UdL analitza la viabilitat d’utilitzar quatre espais, dos dels quals a l’edifici CeDiCo

La facultat preveu que Gardeny aculli les classes de tots els alumnes dels diferents cursos de Turisme i d’alguns grups d’ADE. Giné va indicar que aquest fet permetrà també tenir més espai disponible al campus de Cappont, on estan ubicades algunes de les facultats amb més alumnes.

D’altra banda, Giné va indicar que l’edifici Magical també compta amb una sala molt àmplia que podria servir per acollir exàmens de diferents titulacions, encara que va indicar que aquesta possibilitat l’estudiaran més endavant.

Els 120 de primer de Dret ho faran ja a la Llotja, que serà la seua seu durant tot el curs, encara que aquesta setmana aniran a classe en una sala que no serà l’habitual. Precisament, està previst que demà la Paeria i la UdL firmin l’acord.

La Llotja acollirà ja demà els alumnes de primer de Dret La UdL iniciarà demà el curs per a tots els alumnes de primer. Aquest any ho fa més tard del que és habitual i després que la resta dels alumnes ja hagin començat les classes perquè la pandèmia del coronavirus va retardar la selectivitat i el procés d’assignació de places i matriculació dels estudiants de nou accés.

tracking