SEGRE

El Ministeri de Ciència subvenciona 23 projectes d'investigació a Lleida per un import de 2,1 milions d'euros

Corresponen a diferents facultats de la UdL

L’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.

L’edifici del Rectorat de la Universitat de Lleida.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Agència Estatal d’Investigació del Ministeri de Ciència i Innovació ha concedit 622 ajuts a projectes d’investigació I+D+I corresponents a la convocatòria 2019 a Catalunya per un import de 84.633.269 euros. D’aquests 622 projectes subvencionats, 23 corresponen a diferents facultats de la Universitat de Lleida (UdL) per un import total de 2.129.539 euros, segons ha anunciat aquest dimecres la subdelegació del Govern espanyol.

Els ajuts pertanyen a la convocatòria 2019 en Projectes de I+D+I dels programes Estatals de Generació del Coneixement i Enfortiment Científic i Tecnològic del Sistema de I+D+I i de I+D+I Orientada als Reptes de la Societat.

A Catalunya, han obtingut subvenció més de 60 entitats d’entre les que destaquen la Universitat de Barcelona, la Universitat Politècnica de Catalunya, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Rovira i Virgili, entre d’altres.

L’objectiu d’aquests ajuts és finançar l’execució de projectes de I+D+I liderats per equips d’organismes públics d’investigació dirigits a la resolució de problemes vinculats als grans reptes de la societat espanyola inclosos en el Pla Estatal d’Investigació Científica i Tècnica i d’Innovació 2017-2020.

tracking