SEGRE

COMERÇ URBANISME

La Paeria assegura que hi haurà llums de Nadal a l'Eix i la Zona Alta

Gispert preveu que seran “més austers”, però diu que “farem el que puguem”

Imatge de la presentació de la campanya ‘Compra i guanya’, ahir.

Imatge de la presentació de la campanya ‘Compra i guanya’, ahir.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“No deixarem l’Eix Comercial sense llums de Nadal.” Així de contundent es va mostrar ahir la regidora de Comerç, Marta Gispert, després que tant l’associació de comerciants d’aquesta zona com els de la Zona Alta asseguressin que no disposaven de prou fons per fer front a aquesta despesa. Val a recordar que aquestes dos entitats són les úniques de la ciutat que es paguen els llums nadalencs, que els costen al voltant de 30.000 euros. Arran de la pandèmia i el confinament els ingressos dels comerciants han caigut i per això les dos entitats es plantegen aquesta possibilitat (vegeu notícia d’ahir).

Davant d’aquesta situació, Gispert va dir que “farem tot el que puguem perquè hi hagi il·luminació nadalenca tant en aquestes zones com a la resta de la ciutat”. No obstant, va reconèixer que “el coronavirus ha afectat molt l’economia i, sense deixar de banda l’esperit nadalenc, també haurem de ser més austers”. Per això, va emplaçar l’associació de comerciants de l’Eix a donar-los “un mapa amb les zones en què hi haurà il·luminació i les zones en les quals no perquè puguem cobrir els buits, podem complementar-nos perfectament”.

D’altra banda, Gispert no va descartar que l’ajuntament ofereixi ajuda a les dos associacions perquè puguin assumir el cost dels llums, encara que no va detallar si seria a través d’aportacions econòmiques, suport logístic o de mediació amb les empreses instal·ladores.

Campanya comercial al Barri Antic i als Magraners Un centenar d’establiments del Centre Històric i dels Magraners participen des d’avui i fins a final de mes en la campanya Compra i guanya, que pretén estimular el comerç de proximitat sortejant diversos premis entre els seus clients. Es tracta d’una campanya que es fa de forma simultània en 31 municipis, set dels quals de Lleida, i els premis van des d’una estada en un hotel fins a visites guiades a complexos culturals o esportius. El sorteig dels premis es farà el 5 de novembre mentre que l’entrega es farà el 12 del mateix mes.

tracking