SEGRE

Lleida iniciarà al novembre la campanya prèvia al porta a porta als barris de Pardinyes i Balàfia

La prova pilot de recollida començarà a principis d'any i inclourà 3.764 habitatges

El nou model de contenidor d'orgànica per a la recollida selectiva porta a porta.

Lleida iniciarà al novembre la campanya prèvia al porta a porta als barris de Pardinyes i BalàfiaSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'ajuntament de Lleida té previst fer entre els pròxims mesos de novembre i desembre una campanya de conscienciació prèvia a la posada en marxa del sistema de recollida de brossa porta a porta als barris de Pardinyes i Balàfia. Així ho ha anunciat aquest dijous el tinent d'alcalde Sergi Talamonte, qui ha explicat que la prova pilot de recollida porta a porta començarà a principis d'any i inclou 3.764 habitatges situats a la zona entre l'avinguda Corregidor Escofet i la Mitjana i també els edificis de Balàfia més pròxims a la rambla.

Talamonte ha assistit avui a les instal·lacions d'Ilnet a la presentació d'un nou model de contenidor d'orgànica per a la prova pilot. Aquest, a diferència del barri de Ciutat Jardí, estarà ubicat al carrer, igual que el de vidre, i s'obrirà amb una targeta que tindrà cada usuari i que registrarà el seu ús.

Al barri de Ciutat Jardí, on ja està implantat el sistema de porta a porta, el nivell de recollida selectiva és del 87%, més del previst inicialment, segons Talamonte.

tracking