SEGRE

Col·legis i instituts de Lleida ja sumen 72 grups en quarantena

Personal sanitari que ahir va dur a terme proves PCR a l’escola Jaume Balmes de Cervera.

Personal sanitari que ahir va dur a terme proves PCR a l’escola Jaume Balmes de Cervera.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els col·legis i instituts de la demarcació van sumar ahir dotze grups confinats més respecte al dia anterior per algun cas de Covid, amb la qual cosa s’arriba als 72 grups i un total de 1.676 persones en quarantena entre alumnes i docents, que en suposen 218 més que dimecres. L’institut Ribera del Sió d’Agramunt va confinar ahir les dos primeres classes per casos de Covid, mesura que afecta 51 persones, 49 alumnes i 2 docents. Són els primers grups aïllats de la capital del Sió des de l’inici de curs. L’Urgell tenia ahir set classes confinades, cinc a Tàrrega (dos de l’institut Alfons Costafreda, una de l’Escola Pia, una de Vedruna i una de l’escola Àngel Guimerà). Aquests aïllaments afecten un total de 181 persones.

L’institut Josep Vallverdú de les Borges Blanques també va aïllar dos grups més i ja té tres classes confinades i 67 persones en quarantena. En els últims deu dies s’han detectat cinc casos positius a l’institut, segons les dades d’Educació. També al centre Mare de Déu de Montserrat de les Borges hi ha tres grups aïllats i un total de 78 persones en quarantena. A la comarca del Segrià també es va incrementar el nombre de grups confinats, ja que van passar dels trenta dimecres als 34 ahir. En total, en aquesta comarca hi ha 744 persones en quarantena entre docents i alumnes, noranta més que el dia anterior. Pel que fa a la Segarra hi ha cinc grups en total, i l’institut Antoni Torroja va aïllar un tercer grup. A la resta de comarques lleidatanes l’afectació del coronavirus era ahir de tres grups a la Noguera i el Pla d’Urgell, un al Solsonès, set a l’Alt Urgell i un al Jussà, que fins ahir no havia confinat cap classe. L’Alta Ribagorça seguia amb un grup aïllat i el Sobirà, sense afectació. Aran es mantenia també amb un sol grup aïllat.

D’altra banda, a Catalunya el total de grups confinats es va elevar fins als 1.607, amb 39.735 afectats entre professors i alumnes.

tracking