SEGRE

COMERÇ INICIATIVA

Un web agruparà comerços de la Zona Alta per impulsar-ne les vendes

L'associació de comerciants vol arribar a tots els seus clients, també als 'confinats', a través de la venda online || L'objectiu és potenciar l'activitat per Nadal

Membres de l’associació amb la pancarta que anima els seus socis a no llançar la tovallola.

Membres de l’associació amb la pancarta que anima els seus socis a no llançar la tovallola.ASOCIACIÓN DE COMERCIANTES DE LA ZONA ALTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’associació de comerciants de la Zona Alta posarà en marxa en les properes setmanes una pàgina web en la qual els seus 145 socis podran donar-se a conèixer, vendre els seus productes i posar al dia els seus clients amb newsletters (publicacions periòdiques que recullen novetats dels negocis). L’entitat vol impulsar i enfortir les vendes de cara al Nadal.

“Aquesta plataforma digital la vam començar a treballar al maig com a complement de la venda presencial per ajudar a impulsar els negocis de la zona”, va explicar la dinamitzadora de l’entitat, Marta Sans, que va afegir que “volem enviar un missatge optimista als nostres socis, encapçalat amb aquest pla de reactivació, just en un moment en què el Govern ha tornat a imposar restriccions”.

La situació econòmica de la zona “no és d’alegria” i per això l’associació vol donar-li un impuls

Sans va destacar que un dels objectius d’unificar tots els negocis en una sola pàgina web “és que els nostres productes arribin a tots els clients que són de fora de Lleida ciutat, com el Pont de Suert, Tàrrega, Agramunt, Barbastre o Fraga, i que per motius de mobilitat a causa de la pandèmia no poden venir físicament a comprar. I és que no volem perdre aquests clients”.

Encara que alguns comerços ja ofereixen la venda online, el web redirigirà la persona interessada d’aquest negoci a la seua plataforma.

Per impulsar la campanya, l’associació ha elaborat una pancarta en la qual converteix la paraula “confinem” en “confiem” amb els noms dels seus 145 socis, la majoria comerços. “Continuem sent pràcticament el mateix nombre de socis, ja que encara que alguns s’han jubilat de manera anticipada per la situació, n’hi ha altres que han obert negocis”, va assenyalar Sans.

Sobre la seua situació econòmica, va explicar que “anem aguantant”, però que “no hi ha alegria, i més quan un sector molt important al nostre barri com el de la restauració ha de tornar a tancar. Som un barri viu en el qual la clau és el comerç de proximitat i amb els bars i restaurants formem un bon pack”. En aquest sentit, va posar en relleu el projecte d’aquest “aparador digital” per ajudar els empresaris, donar-los força i que es reinventin. “La iniciativa ha estat molt ben rebuda i alguns s’han animat a posar en marxa nous projectes”, va afirmar.

L’associació presentarà aquesta eina en les properes setmanes “amb l’objectiu que per Nadal tinguem el màxim d’activitat possible”, va concloure.

tracking