SEGRE

ESNOTICIA

Intervenen una festa d'una quinzena de joves a Lleida

Sense mascareta i sense guardar distàncies || Pueyo es reuneix amb el Govern i mossos cooperaran contra les festes il·legals

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.

Imatge de la comissaria de la Guàrdia Urbana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Guàrdia Urbana de Lleida va sancionar ahir de matinada 15 joves que participaven en una festa en un local de la Mariola. Les patrulles es van dirigir a la zona al rebre un avís per molèsties veïnals a les tres de la matinada. Una vegada al local, els agents van comprovar el soroll i la música que procedien d’un local, a l’interior del qual van trobar 15 joves que celebraven una festa sense respectar les restriccions decretades per la Generalitat per evitar contagis de coronavirus.

Així, els joves anaven sense màscara, no guardaven les mesures de seguretat i fumaven i consumien begudes alcohòliques. Així mateix, fonts policials van assenyalar que dos dels joves es van negar a identificar-se i van faltar al respecte els agents, de manera que també van ser denunciats per aquests fets.

Durant la nit de dissabte, la Urbana va fer diverses actuacions en habitatges particulars per organitzar festes. En alguns casos van comprovar que es complien les mesures establertes per la Covid, com no ser més de sis persones, però en d’altres van acabar aixecant actes per infracció de la normativa de civisme per les molèsties i també per incomplir les mesures de prevenció.

Precisament, reforçar la cooperació de Mossos i Guàrdia Urbana per perseguir “festes il·legals” en pisos i locals de Lleida va ser un dels punts tractats ahir en una reunió entre l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, i el vicepresident Pere Aragonès, en la qual també van participar la consellera de Presidència, Meritxell Budó, la consellera de Salut, Alba Vergés, i el conseller d’Interior, Miquel Samper, així com membres d’altres institucions.

tracking