SEGRE

ESNOTICIA

Residències de Lleida reforcen les visites i d'altres les cancel·len

La residència El Carme de Tàrrega manté les visites.

La residència El Carme de Tàrrega manté les visites.X. SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Residències de Lleida han reforçat visites i d’altres les han suspès per l’elevada transmissió. Salut va cancel·lar les sortides curtes d’usuaris no autònoms, però equipaments com el de Sant Antoni de Pàdua de Lleida les han anul·lat totalment. Salut va anunciar un reforç de visites i fonts del sector van explicar que alguns ja permeten dos familiars alhora i que siguin en cap de setmana. El geriàtric de Bellpuig les ha anul·lat “per prevenció”, així com Mas Vell i Ribera del Sió d’Agramunt, per l’empitjorament de les dades epidemiològiques al municipi. Els geriàtrics esperen rebre els tests d’automostra i formar-se per utilitzar-los.

D’altra banda, s’ha detectat un brot amb nou casos a la residència Mare Marcel·lina de Verdú. Així mateix, Salut va fer proves divendres a la Llar Ca n’Aleix del Grup Alba de Tàrrega després de detectar un positiu. La resta dels usuaris (36) van donar ahir negatiu, així com els 33 treballadors.

A la Llar de Sant Josep de la Seu, els 34 treballadors han donat negatiu després d’un cas en un empleat. Al geriàtric de Torre-serona, on ja no hi ha ningú en quarantena, es va fer ahir un cribratge.

tracking