SEGRE

CENTRE HISTÒRIC COMERÇ

Malestar a Jaume I al perdre el Mercat de Nadal

La Paeria ha decidit ubicar-lo al costat de la Catedral || L'entitat veïnal i el PSC diuen que aquest trasllat perjudica el barri

El mercat de productes nadalencs es va celebrar l'any passat a la plaça Cervantes.

El mercat de productes nadalencs es va celebrar l'any passat a la plaça Cervantes.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els veïns de Jaume I es van mostrar ahir “molt preocupats” i “indignats” per quedar-se aquest any sense mercat nadalenc a la plaça Cervantes. “Donava vida al barri. Volem que el Centre Històric se superi, però volen acabar d’enfonsar-nos”, va indicar un portaveu de l’entitat veïnal. I és que la Paeria ha tret a licitació el subministrament d’estands per al Mercat de Nadal, també denominat de Santa Llúcia, i precisa que s’ubicarà a la “plaça Catedral i voltants”. Especifica que tindrà entre 28 i 38 parades, que han d’estar a punt el 3 de desembre i es començaran a desmuntar el 6 de gener. El pressupost de licitació és de 31.992,40 euros.

L’edil del grup municipal del PSC, Carme Valls, va lamentar que la Paeria hagi decidit canviar la ubicació d’aquest mercat, “amb les repercussions que pot tenir per a la dinamització” del Centre Històric. A més, el PSC insta l’ajuntament a potenciar el mercat municipal de Fleming, per al qual creu que el govern no té “projecte”, i demana paradistes de l’Horta al Mercat de l’Hort.

D’altra banda, el consistori va treure ahir a concurs l’adequació del carril bici a Fleming, des de Ronda a Alcalde Pujol, per 23.248,83 euros.

tracking