SEGRE

La denúncia contra el professor de Lleida per abusos és “creïble”

Una altra exalumna explica als Mossos que va patir comportaments inapropiats del docent

Vista general dels jutjats de Lleida, al Canyeret.

Vista general dels jutjats de Lleida, al Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La denúncia presentada per una jove que acusa d’abusos sexuals un professor de Filosofia de l’institut Màrius Torres de Lleida té credibilitat, segons van manifestar ahir fonts judicials. La denunciant, que en el moment dels fets tenia 17 anys, va ratificar davant del jutjat dimarts el que havia dit davant de la policia i va assegurar que l’home li va fer tocaments amb el pretext de fer-li un massatge per una contractura quan va anar a casa seua a recollir uns llibres. Precisament és la mateixa història que explica una altra exalumna que ha prestat declaració davant dels Mossos i el testimoni de la qual està en mans del jutge, com va avançar ahir SEGRE.

En aquest cas, la dona, que ara té 33 anys, va acudir a comissaria després de fer-se pública la denúncia contra el professor i va explicar que fa 14 anys, quan ella en tenia 18, el denunciat la va convidar a casa seua per fer repàs per a la selectivitat. Segons el testimoni, el professor li va fer un massatge dient-li que “estava molt tensa”. La dona no ha presentat denúncia per aquests fets, però els Mossos van enviar les diligències d’aquest testimoni al jutjat. Aquestes diligències policials no donaran pas a cap altra causa, però podrien reforçar l’acusació.

El docent continua fent classes. La família de la denunciant va manifestar el seu malestar per no tenir contacte amb Educació i lamenta que no s’aparti cautelarment el professor.

tracking