SEGRE

Un jove de Lleida afirma que el seu padrastre va abusar d'ell entre els 10 i els 15 anys

Assegura en el judici que l'home el va amenaçar amb un ganivet quan li ho va explicar a la mare, mentre que l'acusat nega haver tocat mai el nen i l a progenitora, acusada d'omissió, diu que no en sabia res

Imatge dels jutjats del Canyeret.

Imatge dels jutjats del Canyeret.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El noi que denuncia que el seu padrastre va abusar d'ell des dels 10 fins als 15 anys assegura que l'home li feia tocaments de manera continuada i que en una ocasió li va explicar a la seva mare. Ha afegit que la mare i el padrastre van discutir i que l'home el va amenaçar amb un ganivet de la cuina mentre li retreia el que havia explicat. Ho ha relatat durant el judici  aquest dijous a l'Audiència de Lleida en què s'acusa l'home d'abusos continuats i a la mare d'un delicte d'omissió del deure d'impedir delictes. L'home, en la seva declaració, ha negat haver abusat mai del menor i diu que el nen menteix induït pel seu pare perquè "se la té jugada". La dona ha assegurat que no en sabia res.

La Fiscalia demana deu anys i tres mesos de presó per a l'acusat i dos anys de presó per a l'acusada. La fiscalia qualifica els abusos de "greus" i també sol·licita que l'home indemnitzi el jove amb 9.000 euros pels danys morals patits, que no es comuniqui amb la víctima ni que se li pugui acostar durant deu anys i que se li imposin sis anys de llibertat vigilada quan surti de la presó.

tracking