SEGRE

El Barri Antic de Lleida alerta de la vulneració de mesures anti-Covid

Imatge d'arxiu d'un dels llocs de venda a la plaça del Dipòsit.

Imatge d'arxiu d'un dels llocs de venda a la plaça del Dipòsit.S.E.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’assemblea de veïns del Centre Històric Som Veïns ha enviat una missiva a l’alcalde, Miquel Pueyo, en la qual li notifiquen l’incompliment de mesures contra el coronavirus, la concentració dels serveis socials i les situacions de delinqüència que pateixen, entre altres problemes. “Si vol pot continuar ignorant-ho i no fer res”, afirma la carta de forma contundent, i denúncia que “mentre l’hostaleria i el lleure han de tancar, deixa que cada dia més de 10 parades, amb més de 150 persones, venguin productes, alguns de robats, a la plaça del Dipòsit, sense prevenció del contagi, ni distància, ni permisos”.

També denuncia que al llarg de la pandèmia s’han abandonat als carrers persones que no tenen recursos”. “Pot enviar els veïns al consell de zona, on no es responen les preguntes del veïnat, on no s’ha fet mai res, ni abans, ni menys ara”, assenyala la carta, que insta l’alcalde a “fer un cafè quan vulgui treballar pel barri”.

L’assemblea també pregunta a Pueyo si, amb l’elaboració dels pressupostos, “buscaran un espai habitacional per als temporers i si s’invertirà en el barri”. Així mateix, també li demanen si “es preservaran els drets de les víctimes de l’incivisme i delinqüència” i, a més a més, i li recriminen “la contínua concentració de serveis socials, ara amb la possible ubicació al vell Hostal Mundial del servei d’alberg d’hivern”.

tracking