SEGRE

COMERÇ GRANS SUPERFÍCIES

Conforama obrirà la seua botiga a Lleida al juny i tindrà 50 empleats

Imatge virtual de la futura botiga de Conforama, a la parcel·la situada entre el Mercadona (al fons) i el McDonald’s.

Imatge virtual de la futura botiga de Conforama, a la parcel·la situada entre el Mercadona (al fons) i el McDonald’s.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La multinacional de l’equipament i la decoració de la llar Conforama inaugurarà la seua botiga a Lleida el juny de l’any que ve. Així ho va assegurar el seu director de desenvolupament a la Península, Julio Iglesias, que va detallar que es tractarà d’una botiga a la zona de Copa d’Or amb 10.430 m² construïts i que contractaran 50 persones, “majoritàriament venedors”.

En la presentació de la nova botiga a la Paeria, celebrada en un despatx de la Llotja, van indicar que la multinacional invertirà 15 milions d’euros en aquest establiment, que comptarà amb tres plantes, 4.400 m² de superfície de venda i 270 places d’aparcament. “Entre el desembre i el gener començarem a contractar el personal i a formar-lo per començar a muntar tota la instal·lació de la botiga a mitjans d’abril”, va dir Iglesias.

La multinacional ja disposa d’una llicència d’obres ferma després que una empresa retirés un recurs d’apel·lació contra el permís concedit en el seu dia pel consistori. Serà la botiga número 55 de la multinacional a Espanya i Portugal.

Responsables de Conforama i de la Paeria, ahir en la presentació.

Responsables de Conforama i de la Paeria, ahir en la presentació.AMADO FORROLLA

tracking