SEGRE

COMERÇ PROJECTES

Impuls al centre comercial al costat del Camp Escolar de Lleida per obrir-lo el 2022

Els promotors esperen en un mes el vistiplau del grup inversor per tirar endavant l'operació “immediatament” || El termini d'obres és de 18 a 20 mesos

La zona al costat del Camp Escolar on està previst el complex Gran Gardeny s’utilitza com a pàrquing.

La zona al costat del Camp Escolar on està previst el complex Gran Gardeny s’utilitza com a pàrquing.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La zona comercial i de lleure prevista des de fa anys al costat del Camp Escolar podria ser finalment una realitat l’any 2022. Almenys aquesta és la idea que estudien ara els promotors del complex, batejat com a Gran Gardeny i amb una superfície projectada d’uns 25.000 metres quadrats.

Un portaveu dels impulsors d’aquesta iniciativa va assegurar ahir que els inversors continuen interessats en el projecte. Va afegir que estan pendents que el grup inversor efectuï uns últims càlculs i que esperen que el proper mes hi doni el vistiplau per poder tirar endavant l’operació.

“Hi ha inversors interessats”, va remarcar, i va incidir que una vegada que aconsegueixin el beneplàcit l’operació es posaria en marxa “immediatament”. Per a això hauran de sol·licitar el permís d’obres a la Paeria, mentre que ja compten amb llicència comercial de la Generalitat.

El portaveu va detallar que el termini previst per construir Gran Gardeny és d’entre 18 i 20 mesos, de manera que podria estar acabat el 2022, “i esperem haver superat ja aquesta situació”, amb referència a la crisi del coronavirus.

Tal com va publicar aquest diari, la intenció dels promotors és oferir un complex comercial d’entre 25.000 i 26.000 metres quadrats de superfície bruta per llogar amb establiments d’equipament per a la persona, restauració, lleure i activitats per als nens. El portaveu va indicar que els inversors han proposat “una sèrie de canvis que s’estan avaluant, però els números continuen sent bons per a ells, encara que han de reajustar les seues rendes”.

Aquesta àrea comercial ja va ser planificada el 2004 amb el nom de Vall Rufea, però mai va arribar a materialitzar-se. La llicència inicial de la Generalitat del 2011 va expirar el desembre del 2016, però el maig del 2017 li va concedir una pròrroga de cinc anys, que per tant continua vigent, i que permet mantenir el projecte, ara com a Gran Gardeny.

Altres projectes comercials i de lleure previstos a la capital són els de Torre Salses (entre la Bordeta i els Magraners) i Carrefour (en terreny de la seua propietat al costat de l’Ll-11) ambdós d’uns 55.000 metres quadrats. També el del pla de l’estació, que inclou una àrea comercial de 60.000.

tracking